Следвайте Гласове в Телеграм Благодаря на всички, които гласуваха. Данните показват, че

...
Следвайте Гласове в Телеграм Благодаря на всички, които гласуваха. Данните показват, че
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Ще бъда първата, която ще поздрави Васил Терзиев, когато и ако съдът потвърди избора му

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Благодаря на всички, които гласоподаваха. Данните демонстрират, че имаме двойно нарастване на хората, които са ни подкрепили сред първи и втори тур. Това съобщи на брифинг Ваня Григорова в коментар за резултата от вота в столицата, представена от NOVA.

" На първи тур се преборихме с едната коалиция от сглобката, малко не ни остана да се преборим с другата част на сглобката ". Срещу нас беше впрегнат целият запас на ПП-ДБ, все пак водим в 13 от 24 региона на София, разяснява Григорова.

" Дадохме вяра на доста хора, че София може да бъде друга, добави тя. За нас всеки софиянец е значим, вярата остава жива, свободата е на една ръка разстояние - сред 3000 и 5000 гласа. Ще бъда първата, която ще поздрави Васил Терзиев, когато и в случай че съдът реши, че тези резултати са законосъобразни ", сподели още Григорова.

Председателят на градския съвет на Българска социалистическа партия Иван Таков разяснява, че са върнали вярата на непредставените жители на София. " Нямаме право да спрем дотук и да се откажем, ще водим борба за всеки глас, както го вършим през цялата компания. Ще използваме всички законови средства, съобщи Таков. Извършваме инспекция протокол по протокол, имаме задоволително учредения да спорен крайния резултат на изборите, добави Таков.

По думите му Васил Терзиев би трябвало да благодари на " Възраждане " за крайния резултат. " Очаквам с нетърпения в идващия Общински съвет техните взаимни дейности ", съобщи Таков.

Бившият заместник-министър на електронното ръководство Благовест Кирилов съобщи, че има и честен мотив за оборване на резултатите поради неналичието на доверие към изборния развой. " Машините са удостоверени непозволено ", съобщи Кирилов. Според него има нарушаване на Изборния кодекс, защото няма генериран еднопосочно хеш код, който да подсигурява сигурността на машините.

 

Източници: epicenter.bg, vesti.bg

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР